UPS Job - 39740212 | CareerArc
  Search for More Jobs
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: UPS
Location: Venlo, LI, Netherlands
Career Level: Associate
Industries: Transportation, Logistics, Trucking

Description

Industrial Engineering Specialist

Roermond-Venlo

Ben jij een gedreven Industrial Engineer? En heb je affiniteit met de nieuwste technologie en automatisering? Als Industrial Engineering Specialist bij UPS werk je samen met een team van engineers aan kosteneffectieve oplossingen die de prestaties van UPS continue verbeteren.

Dit ga je doen

Als Senior Industrial Engineering Specialist bij UPS maak je onderdeel uit van een van de grootste organisaties in de wereld op het gebied van industrial engineering en ondersteun je de bedrijfsvoering van UPS. Je houdt je dagelijks bezig met het verbeteren en optimaliseren van de operatie: van productiviteits-, workflow- en trendanalyses, tot het ontwerpen van implementatie- en personeelsplannen. Met je sterke analytische vaardigheden én probleemoplossend vermogen zorg jij uiteindelijk voor het verbeteren van de operationele winst. Daarnaast zorg je ervoor dat operationele plannen, procedures, kwaliteitsdoelen en prestatienormen worden nageleefd.

Dit breng je mee

  • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond in de richting van (industrial) engineering, technische bedrijfskunde, supply-chain, logistiek of vergelijkbaar.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de logistieke sector, industrial engineering, transport of vergelijkbaar.
  • Je kunt goed werken met programma's als Word, Excel, PowerPoint, Visio en MS Projects. Ervaring met Access, AutoCAD en SQL is een pre.
  • Je bent een oplossingsgerichte zelfstarter en hebt goede analytische skills.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

En dit pakket krijg je van ons

  • Een goed startsalaris.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vakantiedagen (en elke vijf jaar die je bij UPS werkt krijg je er eentje bij), 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bedrijfspensioenregeling, collectieve zorgverzekering, telefoon/laptop (indien nodig), fietsplan en korting op je sportschoolabonnement.
  • Professionele trainingen die je helpen nóg beter te worden in je vak.
  • Goede doorgroeimogelijkheden. Dankzij onze ‘promote-from-within'-cultuur vind je altijd nieuwe, uitdagende kansen op verschillende functieniveaus.

Over UPS
Natuurlijk heb je onze bruine bestelbussen weleens zien rijden, maar wist je ook dat UPS is opgericht in 1907 door een ondernemende Amerikaanse tiener? Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een miljardenbedrijf en actief in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd. UPS is niet alleen de grootste koeriersdienst ter wereld, maar ook een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde transport- en logistieke diensten (UPS Supply Chain Solutions).

Bij UPS behandelen we mensen eerlijk. We werven, selecteren, trainen, promoveren en compenseren op basis van verdienste, ervaring en andere werkgerelateerde criteria. We discrimineren niet op basis van leeftijd, ras, religie, (psychologisch) geslacht, handicap of seksuele geaardheid.

Pak jij deze uitdaging aan? Solliciteer nu als Industrial Engineering Specialist bij UPS!


 Apply on company website