Circle K Job - 49396034 | CareerArc
  Back to Search Results
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: Circle K
Location: Den Haag, ZH, Netherlands
Career Level: Mid-Senior Level
Industries: Retail, Wholesale, Apparel

Description

Job Description

Over de rol: 

Onze afdeling Network Development houdt zich bezig met de ontwikkeling van het netwerk van ons service stations. We zijn op zoek naar een Asset Development Manager. Je maakt deel uit van een team bestaande uit 4 directe collega's.  

 

Als de nieuwe Asset Development Manager bij Circle K Nederland krijg je een dynamische en cruciale rol binnen ons team. Jij gaat op pad om nieuwe locaties te scouten en veilig te stellen. Dit doe je door strategisch te kiezen of deze locaties door ons bedrijf worden beheerd of dat we samenwerken met dealers. Je bent niet alleen op zoek naar plekken, je bereidt ook de investeringsdossiers voor en leidt de ontwikkeling van nieuwe sites en grote renovaties. Alles moet op rolletjes lopen, en jij zorgt daarvoor. 

Ook het vernieuwen van contracten voor stations valt onder jouw verantwoordelijkheid. Jouw inzet en nauwkeurigheid in deze gesprekken en overeenkomsten tonen je commitment aan Circle K Nederland. 

 

Jouw verantwoordelijkheid 

Je legt contact met dealers, vastgoedreuzen, gemeentes en de overheid. Je sluit deals, haalt contracten binnen en zorgt voor de uitbreiding van ons netwerk aan aan service stations. 

 

Wat ga je dagelijks doen? 

  • Acquisitie van nieuwe stations en locaties; 

  • Opstellen van investeringsdossiers voor de bouw van nieuwe locaties en grote verbouwingen; 

  • Projectmanagement van diverse projecten; 

  • Doen van haalbaarheidsstudies en maken van commerciële voorstellen; 

  • Verlenging van (huur)contracten voor grotere stations. 

 

De ideale Asset Development Manager  

Je bent overtuigend en laat niet los voordat de deal gesloten is. Jouw sales ervaring heb je bij voorkeur in onze markt opgedaan. Je staat stevig in je schoenen en bent analytisch en cijfermatig sterk. Je betrekt stakeholders bij projecten en faciliteert samenwerking. 

 

Jouw skills 

  • Een afgeronde hbo- of wo opleiding, Bedrijfskunde, Marketing, commerciële richting; 

  • 2- 3 jaar Saleservaring binnen de retail- of brandstofmarkt; 

  • Overtuigende salesvaardigheden; 

  • Kennis van marketing, financiën, administratie, IT, engineering, juridische zaken: 

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

 

Ons aanbod  

  • Salaris tussen de €4.369,- en €5.461,- bruto per maand

  • 13de maand uitbetaling in december 

  • 30% pensioensregeling (waarvan 23% voor de werkgever); 

  • Laptop en telefoon van de zaak 

  • Activiteiten buiten werk met collega's (borrels, bootcamps, padel, voetbal en nog meer) 

  • Er is volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen door learning on the job, trainingen en/of opleidingen; 

  • Hybride werken is bij ons de norm (3 dagen kantoor, 2 vanuit huis) 

  • (inter)nationale doorgroei mogelijkheden binnen Circle K 

 

Wanneer deze functie wel iets is voor jou  

  • Je bent een geboren leider: Je vindt het fantastisch om aan het roer te staan van complexe projecten en kunt gemakkelijk een team sturen zonder directe hiërarchische macht. 

  • Netwerkbouwer: Je geniet van het uitbreiden en optimaliseren van netwerken en ziet elke nieuwe locatie als een spannende uitdaging en een kans om te groeien. 

  • Probleemoplosser: Je hebt een natuurlijk talent voor probleemanalyse en -oplossing en je vindt het leuk om creatieve oplossingen te vinden die de bedrijfsvoering verbeteren. 

 

Wanneer deze functie niets is voor jou: 

  • Je houdt niet van verandering: Als je liever een routine hebt en terugschrikt voor de dynamiek van het constant scouten en ontwikkelen van nieuwe locaties, dan is deze baan waarschijnlijk niets voor jou. 

  • Beperkte taalvaardigheden: Als je alleen Nederlands spreekt en niet comfortabel bent met Engels of Frans, kun je moeite hebben met de internationale aspecten van de rol. 

  • Solo werker: Als je het liefst zelfstandig werkt en moeite hebt met transversaal management of samenwerken zonder directe autoriteit over anderen, past deze positie niet goed bij jou. 

 

Over Ons: 
Alimentation Couche-Tard is wereldwijd marktleider in de retailsector met de merken Couche-Tard, Circle K en Ingo.  
Wij streven ernaar te voldoen aan de eisen en behoeften die onze klanten van ons verwachten. Daarom bieden wij snelle en vriendelijke service en leveren we gemaksproducten, waaronder levensmiddelen, warme en koude dranken, mobiliteitsdiensten, waaronder brandstof en oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen. 
 
Our Values: 

One Team 
We werken samen om het onze klanten en collega's makkelijker te maken. We blijven bescheiden en vieren gedeelde successen. We hebben plezier en zorgen voor elkaar. 
 

Do The Right Thing 
We handelen met eerlijkheid en integriteit. We zijn inclusief: we behandelen elkaar, onze klanten en onze leveranciers met respect. We streven naar een schonere, veiligere, rechtvaardige werkplek en planeet. 
 

Take Ownership 
We behandelen het bedrijf als ons eigen bedrijf. We sporen problemen op, handelen snel om ze op te lossen en leveren betere resultaten. We nemen onze verantwoordelijkheid en als we fouten maken, leren we daarvan. 
 

Play To Win 
We dagen onszelf uit om aanvallend te spelen, niet verdedigend, wat betekent dat we snel en innovatief moeten zijn. We komen elke dag klaar en toegewijd opdagen om met onze talenten en ons harde werk een impact te maken. 

 

Al onze collega's zijn gevraagd om zich in te zetten voor deze waarden en ze te delen met onze klanten en gemeenschappen. Het is belangrijk dat het meer dan alleen woorden zijn: het zijn waarden die wij leven en waarden die al onze acties en zakelijke beslissingen bepalen terwijl we ernaar streven onze missie te vervullen om het leven van onze klanten elke dag een beetje makkelijker te maken. 

 

Geïnteresseerd?  

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief!  

Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Corporate Recruiter a.i. Nick van Aken via ck.nl-recruitment@totalenergies.com  

 


 Apply on company website